Afvallen met het dieet van de liefde

Het Dieet van de Liefde heeft mij geholpen om eindelijk slank te worden. Jarenlang worstelde ik met mijn gewicht, en ook al focuste ik me helemaal op gezond eten het lukte me maar niet om onder een bepaald gewicht te komen. Ik had het eigenlijk al opgegeven dat ik ooit weer maat 38 zou passen (laat staan 36, wat ik nu heb) en ik besloot mezelf volkomen te accepteren zoals ik was. Dit was sowieso het beste besluit ooit. Laat nooit je geluk of ongeluk afhangen van je gewicht of kleding maat!

Ik ging plantaardig eten voor de dieren én voor mijn gezondheid. Mijn focus kwam volkomen te liggen op me op en top voelen. Een energieke moeder voor mijn kinderen zijn en plezier halen uit het leven. Niet alleen uit de hoogtepunten, maar uit iedere dag! 

Plantaardig eten is de meest liefdevolle manier van eten. Voor de dieren, de planeet, je medemens en zeker ook voor jezelf! Dit in combinatie met een oefening in zelfliefde en leven vanuit intuïtie zorgden ervoor dat mijn leven totaal veranderde. En het afvallen dat ging helemaal vanzelf. 

Met het Dieet van de Liefde zal je vanzelf slanker worden en blijven maar er zijn aanpassingen die je kunt doen aan je eetpatroon om het proces te versnellen of om nog net even die laatste kilo’s af te vallen die niet meer zo vanzelf gaan. Afvallen gaat in het begin vaak makkelijker omdat je dan ook meer kwijt te raken hebt. Op het einde van je weightloss journey verlies je misschien nog maar 100-200 gram per week, dat is helemaal prima.

Onthoud dat je een manier van leven wilt ontwikkelen die jouw ideale gewicht, lichaam en gezondheid ondersteund en niet een crashdieet wilt volgen. Want wat je ook doet om af te vallen, de waarheid is dat je datgene zult moeten blijven doen om je nieuwe gewicht te behouden!

De reden dat zoveel mensen alle verloren kilo’s (en soms nog een paar extra) weer terug zien komen op de weegschaal is dat ze op het moment dat ze hun ideale gewacht hebben bereikt weer terugvallen in hun oude eetgewoonten. Zelf heb ik het ook aan den lijve mogen ondervinden. Alleen maar veganistisch eten is niet voldoende om slank te blijven, althans niet voor mij. De afgelopen 7 jaar heb ik plantaardig gegeten en de laatste 3 jaar heb ik me verdiept in afvallen met een plantaardig dieet.

Hieronder vind je een schat aan informatie over afvallen met plantaardig eten. Ik blijf leren en delen dus schrijf je vooral ook in voor mijn nieuwsbrief als je niks wilt missen! 

 

Je eet te lekker

Ik heb een nieuwe grote liefde <3 Dit gebeurt eens in de zoveel tijd. Dan…

Alles met mate?

de komende weken wil ik het met je hebben over de meestvoorkomende valkuilen bij het afvallen.…

Hoe weet ik nu wat gezond is?

5 vragen die je helpen je eigen waarheid te vinden Steeds meer mensen zijn bezig…

Er is meer in het leven dan een slank lichaam jongens!

Lange tijd wilde ik er niet aan, het onderwerp ‘afvallen’. Het dieet van de Liefde…

Emotie eten bestaat niet

Nu niet gelijk stoppen met lezen omdat je het super onwijs niet eens bent met…

5 tips die afvallen gemakkelijk maken

Een week of wat geleden schreef ik over waarom het zo gemakkelijk is om te…

5 redenen waarom dik zijn makkelijk is

Dik worden is best makkelijk. Dik blijven helemaal en steeds meer mensen doen het. Volgens…

Transformatie ofwel voor en na

Ik zit hier al een tijdje tegen aan te hikken. Zo’n voor en na weet…