over Jessica

Jessica woont met haar vriend en 3 kinderen van 11, 9 en 1 jaar oud in Utrecht. Op deze site deelt zij haar passie voor plantaardig eten, opvoeding en kundalini yoga. Voor een leven vol liefde!

In 2011 besloot ik plantaardig te gaan eten. Dit bleek een super goede beslissing! Ik voelde me beter dan ooit, viel moeiteloos af en kwam langzaam tot mijn kern. Een proces dat nog altijd gaande is.

‘De juiste (onbewerkte) voeding kan je helpen je ware stem te vinden, omdat ze als het ware kunstmatige laagjes laat oplossen’. 

De mooiste ontdekking vind ik dat hetgeen wat ECHT goed is voor óns samenvalt met dat wat goed is voor de aarde, dieren en je medemens. Er is geen verschil.

Vanuit dit besef creëer ik recepten die dus niet alleen goed zijn voor jouw lichaam maar ook voor de wereld om je heen.

Ik volgde de opleiding natuurvoedingsadviseur bij Civas en behaalde het certificaat Plantbased Nutrition bij Cornell University. Met name om mijn eigen kennis te verdiepen maar ook om anderen te kunnen helpen in hun weg naar een gezonder leven, in de breedste zin van het woord!

‘Ik geloof dat de wereld vrouwen (en mannen) nodig heeft die durven te gaan staan voor de liefde, voor henzelf maar ook als opvoeder, partner, zus, vriend(in) etc. Het is mijn missie je hiermee te helpen, met mijn recepten, blogs en video’s’.

Let’s spread some love!

xox Jessica