Detox je lijf én leven met Raw Living Foods

 

 

 

 

 

 

Ik ga met je mee op de reis van je leven.  

De uitkomst bepaal jij. 

Maar één ding staat vast; je zal nooit meer dezelfde zijn.

 

 

 

 

  

 

Dag mooi, lief, prachtig en krachtig mens. Hoe voel je je?

Ben je moe van het moe zijn? Verlang je steeds vaker terug naar dat gevoel van frisse inspiratie dat je ooit had? Voel je al dat er meer mogelijk is dan dit? Dat de energie vrij door je lichaam hoort te stromen, dat je alles in je hebt om een vrij en heerlijk leven te leiden? Voel je welkom! Nog niet zo lang geleden had ik amper de energie voor de dageljkse dingen, laat staan voor nog iets anders daarbuiten. Ik probeerde van alles maar ik werd nergens echt beter van en ik begon al te denken dat dit het was…. Totdat mijn klachten zo erg werden dat ik ook lichamelijk beperkt raakte. Toen werd er een vuur in mij wakker: Dit gaat niet gebeuren dacht ik. En ik voelde dat ik zelf de sleutel in handen had tot mijn herstel. Een klein jaar later kan ik nu alles weer, en zit ik vol energie. Zo vol dat mijn hart overstroomt en ik niets liever wil dan dit delen met anderen. Met jou. Dus wees welkom lieve vrouw. Wees heel erg welkom.

Hoe ik werk

De transitie sessie

In de jaren dat ik vrouwen heb begeleid naar een nieuw voedingspatroon kwam ik erachter dat hoe meer tijd we besteden aan de juiste transitie, ofwel de overgangs fase van het ene naar het andere, hoe beter het resultaat. Daarom kijken we eerst heel grondig naar waar je nu eigenlijk vandaan komt. Het gaat er niet om je hele verleden op te rakelen, maar wel om te kijken wat jij met je meedraagt, letterlijk en figuurlijk, waar we rekening mee moeten houden. 

Regelmatig contact

Hoe intensiever het contact met de coach hoe beter vaak het resultaat. Daarom hebben we in ieder geval twee maal  per maand persoonlijk contact (live of via zoom) en kan je me tussendoor mailen of appen voor overige vragen. De persoonlijke gesprekken bestaan iederen keer uit 1 moment van 60 minuten, gevolgd door een moment van 30 minuten, de zogenaamde follow-up. In de follow-up toetsen we vooral of dat wat we hebben afgesproken ook daadwerkelijk werkt of dat er iets bijgesteld moet worden. Zo voorkomen we dat jij tijd verliest aan stappen die niet werken voor jou en kunnen we ook altijd aanpassen als zich onverwachte dingen voordoen. Want wees eerlijk, wanneer gebeuren die dingen nou niet?

Ik werk op zielsniveau

Nee, dit is helemaal niet vaag. Het laatste wat je wilt is een coach die je alleen maar schema’s en recepten aanbied. Het gaat er tenslotte om dat jij gaat transformeren in de persoon die je werkelijk bent. Die vrouw vol energie, vuur, passie, inspiratie en vibranty! Voeding en gezondheid zijn geen doel op zich maar het middel naar het ontwikkelen en in de wereld zetten van onze unieke blauwdruk, energie en potentie. Daarom spreek ik tot jouw ziel. 

Yoga, Numerologie & Nutrition

Je hoeft helemaal geen ervaring met yoga te hebben om baat te hebben bij de technieken van de Kundalini Yoga. Ik ben zowel Kundlaini Yoga teacher, als Kundalini yoga coach (level 2), daarnaast ook natuurvoedings adviseur en Plant Based Nutrionist. Met deze mooie mix aan skills creëren we een pad uniek voor jou, jouw situatie en lichaam. De numerologie is als een wegwijzer die belangrijke dingen onthuld over je zielsverbinding, de obstakels op je weg, jouw gifts en je destiny. 

Wat Detoxen Echt is

Veel mensen denken dat Detoxen een strenge en tijdelijke kuur is waarmee gifstoffen het lichaam uitgevoerd worden. Maar weinig mensen weten hoe het echt werkt en hiermee gaat het vaak dus ook mis. Wanneer je meer en meer living foods gaat eten gaat je lichaam ook detoxen. In de  video hiernaast vertel ik er meer over. Het is in ieder geval belangrijk dat je nooit méér detoxt dan jouw lijf kan handelen en je elke stap bewust en met aandacht doet want hoe dieper je in de cellen komt, hoe ouder de rommel die je gaat opruimen. Gelukkig zijn er tal van yoga technieken die je kunnen ondersteunen in het loslaten van deze oude opgeslagen materie en informatie. Detoxen is nu opeens een proces naar vrijheid geworden en iets waar je een leven lang iets aan hebt. 

Ervaar de BLiss van een vrij leven

Vrijheid is mijn hoogste goed. Bij alles wat ik doe, deel, geef vraag ik me af of het de ander en mezelf meer of minder vrijheid oplevert.  Vrijheid op alle fronten! Vrij van extra gewicht, vrij van afvalstoffen, vrij van negatieve gedachten, vrij van stress, vrij van blokkerende overtuigingen… Mijn weg naar volledige voedselvrijheid bleek ook de weg naar een vrij leven. Wil jij ook meer vrijheid gaan ervaren? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek of boek gelijk een transitiesessie. Ga je na de transitiesessie alsnog voor een traject dan wordt deze verrekend. 

Boek je gratis intake

Natuurlijk wil je eerst weten of we wel echt een match zijn. Dat wil ik ook. Daarom kan je altijd een gratis intake gesprek met me inplannen van 30 minuten. Bel me of stuur direct een whatsapp bericht naar onderstaand nummer voor een vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk kan je ook je vragen mailen naar Tessa@dieetvandeliefde.nl. Ik lees en hoor je graag en met liefde.

Mind is not all, spirit is not all, body is not all. All three make the sense. – Yoghi Bahjan

Contact

Tessa@dieetvandeliefde.nl
06-42219042

KVKnr: 

 

Wil je langs komen?

Kanaalweg 84A
Utrecht