het was een droom. Een idee. Een plan waar ik ernstig de vlinders van in mijn buik kreeg.

heart5

Ik wilde een online – programma!
Dan zou ik zo veel meer mensen kunnen helpen om de overstap te maken naar een plantaardig eetpatroon. Ik zag het al helemaal voor me; hordes prachtige vrouwen (een wie weet ook wel wat mannen) zouden, met mijn hulp, eten en leven vanuit liefde en compassie.

Online kan ik zo veel meer mensen helpen dan in een praktijk en 1 op 1.

En nu is het dan bijna zover. Over 5 nachtjes krijgen de deelnemers hun 1e les in de mail. Ik heb gewoon mijn F#%ng eigen online academy www.purelifeacademy.com!!

En ja, daar ben ik dus gewoon mega trots op.
En daarom heb ik onderaan dit bericht een geweldig leuk aanbod voor je!

heart5

Wist jij dat 85% van de vegetariërs en 70% van de veganisten uiteindelijke weer vlees gaat eten?

Wist jij dat vrouwen tegen de tijd dat ze 61 zijn al 45 diëten hebben uitgeprobeerd?

En dat tot wel 75% van de vrouwen een verstoorde relatie heeft met voedsel!?

Dus als jij worstelt met het volhouden van een plantaardig dieet, als jij worstelt met schuld of schaamte gevoelens als je eet, of weer op je oude gewicht bent na je zoveelste afvalpoging, je bent echt niet de enige!

Mijn programma is zo samengesteld dat het alle aspecten aanpakt waar je tegenaan kunt lopen als je je eetpatroon en lifestyle gaat veranderen.

En het duurt maar liefst 12 weken, precies lang genoeg om je alles echt eigen te maken. Pas dan, als je het helemaal zelf kunt laat ik je gaan.

Met mijn online programma hoor jij straks tot dat percentage vrouwen dat succesvol en duurzaam haar lifestyle veranderd en vanaf nu nooit meer een dieet zal volgen! Stel je voor! Over 12 weken leef en eet jij voluit, overvloedig en vol Liefde!

kies het dieet van de liefde-4

Omdat dit de eerste ronde is, en ik dus ongetwijfeld nog heel veel ga leren, bied ik mijn programma nu aan voor de helft van de prijs. Alleen deze ronde dus kun je nog meedoen voor 199,- euro inc. btw. Bij de volgende lancering in april gaat de prijs omhoog. Maar jij houdt, ook als het programma afgelopen is, gewoon toegang tot alle (verbeterde) lessen en nieuwe content.

Maar nu had ik opeens een geweldig leuk idee.
Omdat ik je input heel erg op prijs stel kun je je nu inschrijven voor helemaal NIKS!

Ja je leest het goed.

Tot en met donderdag 11 februari 2016 11.02 uur kun je je gratis en voor niks aanmelden. Je krijgt dan 3 weken lang toegang tot de academy. Daarna beslis je of je verder gaat of niet. Zo ja, dan betaal je 199,- euro inc. btw. Zo niet dan even goede vrienden en dan stop ik met het versturen van de lessen.

Wil jij van dit geweldige aanbod gebruik maken?

Geef je dan hier op

Ik heet je heel graag welkom in de community van Het dieet van de Liefde!

Let’s spread some love!
xox
Jessica