Detox & Destress 

Een 3 daagse online retreat. Start het jaar met intentie, reconnect met je ziel, detox je lichaam en clear je mind. 

"

Welkom in 2023

In deze retreat gaan we in 3 dagen ons lichaam, geest en ziel detoxen en destressen. Dit doen we met heerlijke plantaardige voeding, juices en kiemen. Prachtige meditaties en yoga oefeningen uit de kundalini yoga traditie, die voor ieder lichaam geschikt zijn. Na deze 3 dagen voel je je weer energiek en in contact met je bron. Meld je aan en ontdek wat deze prachtige combinatie voor je kan doen. 

Live sessies

Elke dag is er een live sessie

In deze sessies gaan we mediteren en ik leer je ontgiftende en ontspannende yoga technieken die je op elk moment zelf kunt toepassen. De replays blijven 2 weken voor als je er niet live bij kunt zijn.

Recepten voor detox

Je ontvangt voor 3 dagen recepten die jou lichaam helpen opgestapelde toxines los te laten. Je krijgt verschillende opties, zowel rauw als gekookt. Alle recepten zijn 100% plantaardig. 

Soul session

Ik ga 1 soul session geven die gebaseerd is op de 1:1 soul sessions die ik geef. Het is een masterclass over de zielsgetallen. Jouw zielsgetal is een belangrijke wegwijzer. Vanuit connectie met je ziel krijg je toegang tot je gifts en jouw doel op aarde.

REconnect to your soul

I am Savitri

Mijn spirituele naam is Savitri Vedya en ik gebruik hem vooral wanneer ik wil handelen vanuit mijn hogere zelf. Met deze retreat wil ik ook jou in contact laten komen met je hogere zelf. Wie ben jij? Wat verlangt jouw ziel? Laat je horen, laat je zien!

Praktisch en zo

Waar en wanneer

Online vanwaar jij maar wilt.

17-18-19 januari. Elke ochtend om 9.30 uur een live via zoom. Ik deel prachtige meditaties en oefeningen en je hebt de kans vragen te stellen.

Investering

De hele retreat inclusies soulsession en recepten nu voor slechts 66,- euro als je voor 10-1-2023 aanmeld. Daarna gaat de prijs omhoog naar 88,- euro

Bonus

Als deelnemer krijg je de kans om een 1:1 sessie te boeken voor slechts 66,- euro ipv 99,- ! LET OP: Slechts 6 plekken beschikbaar en alleen in combinatie met de retreat. 

Meld je nu aan voor de retreat

De retreat vind LIVE plaats op 17-28-19 januari. De replays blijven nog 2 weken lang beschikbaar voor als je iets gemist hebt of terug wilt kijken. Je hebt dus alle tijd om de retreat op jouw moment te volgen. Meld je aan via onderstaande knop. Vragen? Mail of app me op 06-42219042

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over mijn programma’s, workshops, retreats en blogs.

A detox is your opportunity to give your body a break and allow your own self-cleansing and self-healing processes to kick into gear.

– Food Matters

The Soul always knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind.

– Caroline Myss

To keep our body in good health, is a duty.... otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear.

– The Buddha

From Our Blog

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Vandaag heb ik een beetje een technisch verhaal voor je.Maar wel met een doel.  We gaan het namelijk even hebben over de zin en onzin van koolhydraatarme dieten.  Mijn vorige mail ging over het krijgen van die helderheid over wat nou gezond is.En hoewel ik denk...

Wat at Eva in het paradijs?

Wat at Eva in het paradijs?

Gezond eten was volgens mij nog nooit zo 'ingewikkeld' als vandaag de dag. Hoe vaak ik niet hoor van mensen; 'ja maar jij zegt dit, maar die en die zegt weer dat..... ' En ik snap dat helemaal. Zelfs als je denkt dat je een duidelijke keuze hebt gemaakt zoals...

Wat cravings je te vertellen hebben

Wat cravings je te vertellen hebben

ik noem het lichaam graag De tempel van de Ziel. Maar het is ook een een biologisch systeem. Misschien is dat wat minder aantrekkelijk voor te stellen, maar ja, dat is het wel.Het is een levend systeem waarin niet alleen je bloed vloeit maar waar ook bacterien en...

You want to make yourself so happy, that others become happy just looking at you. 

Bezoekadres

Kanaalweg 84a

3533 HG Utrecht

Contact