3 daagse Detox voor de Ziel

Een 3 daagse online retreat. Start het nieuwe seizoen met intentie, reconnect met je ziel, detox je lichaam en clear je mind.

"

De zetel van de Ziel

Ik geloof dat het lichaam de zetel van de ziel is. We zijn hier als ziel gekomen om een menselijke, fysieke ervaring te hebben. Maar velen van ons raken het contact met ziel kwijt. We gaan steeds meer denken dat wij ons lichaam zijn. Detoxen en De-stressen, het opschonen van het lichaam zijn manieren waarmee we weer in contact komen met (onze) Ziel. 

Dit was echt het allereerste dat ik merkte toen ik in 2012 volledig onbewerkt en plantaardig ging eten. Ik hoorde de stem van mijn Ziel zoveel duidelijker nu alle ruis als het ware was opgeruimd.  Ik ervaarde een helderheid die ik nog niet eerder had ervaren en alles was me gewoon duidelijk.

Deze ervaring werd nog sterker toen ik RAW living foods ging eten. Een weg die mijn lichaam me opstuurde. Een ingeving die ik oppikte en serieus nam en dit heeft me laten zien hoe groot de invloed is van vervuiling voor het lichaam maar ook voor de Ziel!

Want dat is wat de ophoping van afvalstoffen en stress met het lichaam doet. Het creëert een barrière. Een barrière tussen binnen en buiten, een barriére tussen wie jij werkelijk bent en wie je dénkt dat je bent. Een barriëre waar je innerlijke stem steeds moeilijker doorheen komt.

De juiste voeding kan je helpen deze barriere op te heffen.

Door middel van heerlijke plantaardige, en rauwe recepten gaan we de weg van de energie weer vrij maken. Want wat ik ook heb geleerd is dat het zacht mag. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren. Het mág echt stap voor stap. 

Wil jij het nieuwe seizoen beginnen met een frisse start? 

Je ontdoen van alle rommel die zich de afgelopen maanden (en jaren) heeft opgebouwd? 

Wil je leren hoe je echt op een goede manier afvalstoffen kunt afvoeren zodat je dit altijd kunt blijven doen?

Lijkt het je fijn om een nieuwe manier van eten te ontdekken? 

Ben je benieuwd naar technieken uit de yoga om te connectie met Ziel en misschien wel je zielsmissie helder krijgen?

Voel je je vaak moe en futloos en wil je weer ervaren hoe het is als de energie vrij kan stromen?

Meld je dan direct aan voor deze unieke online Detox Retreat!

 

Live sessies

Elke dag is er een live sessie

In deze sessies gaan we mediteren en ik leer je ontgiftende en ontspannende yoga technieken die je op elk moment zelf kunt toepassen. Je ontvangt na afloop de replays zodat je op elk moment de oefeningen weer kunt doen. 

Recepten voor detox

Je ontvangt voor 3 dagen recepten die jouw lichaam helpen opgestapelde toxines los te laten. Je krijgt verschillende opties, zowel rauw als gekookt. Alle recepten zijn 100% plantaardig. 

Soul session

Ik ga 1 soul session geven die gebaseerd is op de 1:1 soul sessions die ik geef. Het is een masterclass over de zielsgetallen. Jouw zielsgetal is een belangrijke wegwijzer. Vanuit connectie met je ziel krijg je toegang tot je gifts en jouw doel op aarde.

REconnect to your soul

I am Savitri

Mijn spirituele naam is Savitri Vedya en ik gebruik hem vooral wanneer ik wil handelen vanuit mijn hogere zelf. Met deze retreat wil ik ook jou in contact laten komen met je hogere zelf. Wie ben jij? Wat verlangt jouw ziel? Laat je horen, laat je zien!

Praktisch en zo

Waar en wanneer

Online vanwaar jij maar wilt.

20-21-22 Maart. Elke dag een online sessie waarin ik prachtige oefeningen en meditaties met je deel uit de Kundalini Yoga traditie. Ervaring is niet nodig en iedereen kan mee doen. 

Investering

De hele retreat inclusief soulsession en recepten nu voor slechts 111,-  in plaats van 222,-

Bonus

Als deelnemer krijg je de kans om een 1:1 sessie te boeken voor slechts 66,- euro ipv 99,- ! LET OP: Slechts 6 plekken beschikbaar en alleen in combinatie met de retreat. 

Meld je nu aan voor de retreat

De retreat vind LIVE plaats op 20-21-22 maart Na afloop ontvang je de opnames van de sessies zodat je ze op elke moment terug kunt kijken. Samen met de recepten heb je dus een Detoxplan dat je voor de rest van je leven kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt! Vragen? Mail of app me op 06-42219042

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over mijn programma’s, workshops, retreats en blogs.

A detox is your opportunity to give your body a break and allow your own self-cleansing and self-healing processes to kick into gear.

– Food Matters

The Soul always knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind.

– Caroline Myss

To keep our body in good health, is a duty.... otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear.

– The Buddha

From Our Blog

Leven in energie

Leven in energie

"En dan gaan we nu een ademsessie doen" Oh nee. Mijn brein haakte echt onmiddellijk af bij het horen van die woorden. Ik had namelijk ooit eens zo'n sessie gedaan en man, wat vond ik dat hard werken. En om nou te zeggen dat ik me daarna beter voelde, of ergens van...

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Vandaag heb ik een beetje een technisch verhaal voor je.Maar wel met een doel.  We gaan het namelijk even hebben over de zin en onzin van koolhydraatarme dieten.  Mijn vorige mail ging over het krijgen van die helderheid over wat nou gezond is.En hoewel ik denk...

Wat at Eva in het paradijs?

Wat at Eva in het paradijs?

Gezond eten was volgens mij nog nooit zo 'ingewikkeld' als vandaag de dag. Hoe vaak ik niet hoor van mensen; 'ja maar jij zegt dit, maar die en die zegt weer dat..... ' En ik snap dat helemaal. Zelfs als je denkt dat je een duidelijke keuze hebt gemaakt zoals...

You want to make yourself so happy, that others become happy just looking at you. 

Bezoekadres

Kanaalweg 84a

3533 HG Utrecht

Contact