Gratis

5 daagse Puur Plantaardige Kickstart

 

Leer in 5 dagen de basics van de Puur Plantaardige lifestyle.

Voor meer energie, meer leven en meer liefde! 

Pure Life

Puur voedsel geeft energie,

energie is leven! 

 

 

 

Je lichaam is je tempel.

En wat je er in stopt doet er toe. Puur Plantaardig is wetenschappelijk onderbouwt het beste Dieet voor je lijf, je gezondheid, je humeur en je gewicht. En dat niet alleen, ook voor onze moeder aarde! 

Met deze 5 daagse kickstart ga ik je alle basics meegeven die je nodig hebt om meer puur plantaardig te gaan eten. 

 Ik doe het zelf al 9 jaar en het heeft me niks dan goed gebracht.

En omdat ik het echt geweldig vind dat je mee toen ontvang je als bonus ook nog mijn Perfecte Persoonlijke Stappenplan, zodat je ook na de 5 daagse de juiste stappen kunt blijven maken naar een gezondere lifestyle. 

 

Recepten om nu meteen mee te beginnen

one pot pasta

Romig zoete aardappel ontbijt

Pittige noodelsoep

Wat je krijgt

Een volledig menu voor 5 dagen inclusief boodschappen lijst en recepten

Toegang tot mijn eet met liefde community waar ik dagelijks een Live zal geven over Puur plantaardige voeding en jij je vragen kan stellen. Ik ben voor 5 dagen jouw persoonlijke coach. 

Waar wacht je nog op?

 

Wat krijg je er voor terug?

Meer energie

We gaan het hebben over wat echt voedsel nu eigenlijk is. Weg met het nutritionisme. Dit onderdeel gaat je kijk op wat je eet voor altijd veranderen. Puur plantaardige, volwaardige voeding vraagt ook om een volledige blik en volledig begrip van wat je in je mond stopt.

 

 

Een lekker lijf

Ik ga je de basics laten zien van een puur plantaardig ontbijt, lunch en diner. Basics ja, want je wilt simpel beginnen, culinaire hoogstandjes komen later wel, als je eenmaal de gewoonte ontwikkeld hebt.

Of gewoon niet natuurlijk.

 

Je word een blij ei

We gaan het leuk hebben! Het is geen wedstrijd maar samen delen in de groep is wel inspirerend en motiverend. Elke dag ontvang je een mailmet inspiratie en kom ik Live in de groep.