Werk

met mij 

 

Ik heb inmiddels 10+ jaar ervaring met plantaardig eten. Ik ben certificeerd in Plant Based Nutrition en als Yoga Coach. Hieronder zie je de huidige mogelijkheden om met mij te werken. Ik verwelkom je graag!

Soul sessie 

Een eenmalige sessie van 90 minuten waarin we een deep dive maken in je zielsmissie. Je ontvangt aansluitend een stappenplan in pdf waarmee je verder zelf aan de slag gaat. Kies je hierna alsnog voor een traject dan wordt dat met elkaar verrekend. 

Follow up sessie

Ik raad je aan om na een Soulsessie een follow up van 30 minuten te plannen. Meestal na ongeveer een maand. Ik ben hier je accountability partner. Dit vergroot je kans op succes! 

Mini-traject

Dit is een traject van 3 maanden. We starten met een Soulsessie. Daarna spreken we elkaar 2x per maand, dus om 2 weken. De ene keer 60 minuten, met een follow up van 30 minuten. (In totaal krijg je dus 1 gesprek van 90 minuten, 2 gesprekken van 60 minuten en 3 van 30 minuten). 

Vlinder traject

Dit is een traject van 6 maanden waarin we gaan voor die transformatie waar jij zo naar verlangt. We beginnen met een de soulsessie van 90 minuten gevolgd door een maandelijkse sessie van 60 minuten en steeds weer een follow up van 30 minuten. Je ontvangt ondersteunende meditaties en yoga oefeningen op video. Alles op maat afgestemd. Tijdens de looptijd van je traject krijg je gratis toegang tot de vlindertuin!

De vlindertuin 

De vlindertuin is mijn nieuwste online community! Hier breng ik mensen bij elkaar zodat we ons proces kunnen delen. Elke week geef ik een live coachingsessie op gebied van voeding en lifestyle. Ik ga in op de vragen die de leden stellen. Ideaal als extra ondersteuening of voor wie zich geen persoonlijke coaching kan veroorloven. 

klik voor meer info

Tessa is een hele fijne coach. Ze brengt je in een ontspannenheid zodat je makkelijk kunt praten en voelen wat er is. Ik voelde me veilig en geborgen in de coachgesprekken. Ze weet onder hetgeen wat gezegd wordt te duiken om de diepere lagen te benoemen. Een aanrader!

Maaike

www.by-maaike.nl

Ik heb een hele fijne ervaring met Tessa als coach.

Hele fijne gesprekken gevoerd en goed tot de kern gekomen. Zij luistert echt naar jouw verhaal en zij weet ook goed te spiegelen en je na te laten denken over hetgeen je zegt.

Ik heb een heel mooi inzicht over mijzelf meegenomen uit ons coachingsgesprek waar ik echt heel veel aan heb.  

Tevens mooie kundalini yoga oefeningen meegekregen die ik dagelijks kan doen. En die voor mij heel fijn zijn om te doen.

Wendy

Dag Tessa,

Ik ben stiekem alvast begonnen, en ik wil je heel graag een heeeel groot compliment geven!
Het ziet er werkelijk prachtig verzorgd uit, maar nog veel belangrijker, de inhoud is echt precies wat ik nodig heb om mij verder te helpen.
Ik ben echt onder de indruk, en vind het leuk om je zo in je kracht te zien. Zeer inspirerend
Puck Nijsse

Kennismaking

Het is altijd mogelijk om een gratis kennismaking van 30 minuten in te plannen. We bespreken dan je wensen en vragen en je voelt vanzelf of we een match zijn. 

Betalen

Trajecten zijn ook in maandelijkse termijnen VOORAF aan de sessies te voldoen. Voor het mini traject betaal je 3x 111,- euro. Voor het vlinder traject 6x 108,- euro.

Membership

De vlindertuin is een oase voor transformatie. Je krijgt direct toegang tot mijn eerste online programma, en alle content die ik ontwikkel tijden je lidmaatschap. 

]

deel je visie en raak geïnspireerd door die van de anderen leden

]

Vind een buddy

]

Stel al je vragen in de groep

]

Wekelijks een coachingsessie van mij online

]

Maandelijkse groep zoomsessie waarin we een deep dive doen

]

Exclusieve content voor members

]

Groepsmeditaties

]

Altijd contact

]

Contact met gelijkgestemden

]

Sed porttitor lectus.

]

Toegang tot mijn online programma's

]

Motivatie en inspiratie

]

Vergroot je kans op succes.

]

Korting op mijn 1:1 coaching

]

En nog veel meer

Meld je aan voor de vlindertuin

Het is tijd mooie vrouw! Tijd voor jou om te bloeien, en je vleugels te showen. 

Het is je geboorterecht te stralen. 

– Savitri Vedya 

Bezoekadres

Kanaalweg 84a

3533 HG Utrecht 

Contact