Gratis mini training RAW living foods

Leer hoe je kunt beginnen meer RAW Living Foods te eten, ontwikkel de juiste mindset, ontvang mijn favoriete recepten en ontdek de dikke bonus die deze manier van eten ook nog voor je in petto heeft.

RAW Living Foods 

Eind 2021 besloot ik om een tijdje helemaal RAW te gaan eten. Na 10 jaar Vegan en voornamelijk whole foods had ik toch nog lichamelijke klachten. Ik had zoveel geprobeerd dat ik soms dacht aan opgeven. Als het toch niet uitmaakte dan kon ik net zo goed vegan junkfood gaan eten…

 

Maar op een dag besefte ik dat als ik meer leven en energie wilde ervaren ik dit misschien ook meer moest gaan eten. Ik ging van een voornamelijk gekookt dieet naar bijna helemaal raw living foods en al binnen 2 weken was het effect zo groot dat ik nu niks anders meer wil. Raw Living Foods betekent voor mij geen pijn meer, alles weer kunnen doen, meer in contact zijn met wie ik werkelijk ben, een beter, stabieler humeur, minder pijn tijdens mijn menstruatie, betere doorbloeding; en daarmee minder koude handen en voeten (!), meer energie en helderder kunnen denken. Ik voel me meer verbonden met wie ik werkelijk ben, en dat is misschien nog wel het allermooiste.

 

Ik ging van een gevoel van vastzitten naar actie en manifestatiekracht. 

Deze minitraining

is iets voor jou als jij…

– lichamelijke klachten hebt zoals vermoeidheid, hoofdpijn, gewrichtspijn, brainfog, opgeblazen buik, candida, diarree of juist constipatie

– als je wilt leren hoe jij op je eigen tempo (meer) Raw living foods wilt gaan eten

– als je misshien al bezig bent met RAW foods maar toch ook wel wat inspiratie en ondersteuning kunt gebruiken

– als je gewoon nieuwsgierig bent naar RAW foods en het wel eens wilt proberen

Wat je krijgt:

Drie mails, verdeelt over drie dagen. Elke mail bevat een video en een werkboek. In de eerste video ga je aan de slag met de grote WHY. Waarom ga jij raw living foods eten?

In de tweede video gaan we lekker op de praktische toer en hebben we het over strategie. Het werkboek bij dit deel bevat super veel informatie en recepten.

De video voor dag drie is een beetje een verrassing. Net als het werkboek dat erbij zit. Mijn ziel maakte een sprongetje toen ik het maakte en ik geef het je als dikke vette bonus.

 

Mijn hart en ziel

zitten in deze training en ik denk dat je kunt zien en voelen. Ik geef hem gratis weg omdat ik hoop dat zo meer mensen gaan ontdekken hoe deze lifestyle je leven kan veranderen.

Let food be thy medicine

Gun jezelf deze stap . Gun jezelf het gevoel dat deze manier van eten voor je in petto heeft, energie, heling en voedselvrijheid liggen om de hoek te wachten. Je moet wel zelf de eerste stap zetten.

Meld mij alleen aan voor de nieuwsbrief

” Nothing feeds the soul like raw energy. Living foods, chanting and nature are the perfect RAW foods for the soul ” 

– Tessa Savitri Vedya 

Let food be thy medicine, and medicine be thy food.

– Hippocrates

The food you eat can either be the safest and most powerful form of medicine, ore the slowest form of poison.

– Ann Wigmore

Do not try to fix whatever comes in your life. Fix yourself in such a way, that whatever comes, you will be fine.

– Sadhguru

Lekkere inspiratie 

Leven in energie

Leven in energie

"En dan gaan we nu een ademsessie doen" Oh nee. Mijn brein haakte echt onmiddellijk af bij het horen van die woorden. Ik had namelijk ooit eens zo'n sessie gedaan en man, wat vond ik dat hard werken. En om nou te zeggen dat ik me daarna beter voelde, of ergens van...

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Vandaag heb ik een beetje een technisch verhaal voor je.Maar wel met een doel.  We gaan het namelijk even hebben over de zin en onzin van koolhydraatarme dieten.  Mijn vorige mail ging over het krijgen van die helderheid over wat nou gezond is.En hoewel ik denk...

Wat at Eva in het paradijs?

Wat at Eva in het paradijs?

Gezond eten was volgens mij nog nooit zo 'ingewikkeld' als vandaag de dag. Hoe vaak ik niet hoor van mensen; 'ja maar jij zegt dit, maar die en die zegt weer dat..... ' En ik snap dat helemaal. Zelfs als je denkt dat je een duidelijke keuze hebt gemaakt zoals...

Heb jij jezelf vandaag al een compliment gegeven? Je bent zo leuk! 

Wil je langskomen?

Kanaalweg 84A

3533 HG Utrecht

Contact