Gratis mini training RAW living foods

Leer hoe je kunt beginnen meer RAW Living Foods te eten, ontwikkel de juiste mindset, ontvang mijn favoriete recepten en ontdek de dikke bonus die deze manier van eten ook nog voor je in petto heeft.

RAW Living Foods 

Eind 2021 besloot ik om een tijdje helemaal RAW te gaan eten. Na 10 jaar Vegan en voornamelijk whole foods had ik toch nog lichamelijke klachten. Ik had zoveel geprobeerd dat ik soms dacht aan opgeven. Als het toch niet uitmaakte dan kon ik net zo goed vegan junkfood gaan eten…

 

Maar op een dag besefte ik dat als ik meer leven en energie wilde ervaren ik dit misschien ook meer moest gaan eten. Ik ging van een voornamelijk gekookt dieet naar bijna helemaal raw living foods en al binnen 2 weken was het effect zo groot dat ik nu niks anders meer wil. Raw Living Foods betekent voor mij geen pijn meer, alles weer kunnen doen, meer in contact zijn met wie ik werkelijk ben, een beter, stabieler humeur, minder pijn tijdens mijn menstruatie, betere doorbloeding; en daarmee minder koude handen en voeten (!), meer energie en helderder kunnen denken. Ik voel me meer verbonden met wie ik werkelijk ben, en dat is misschien nog wel het allermooiste.

 

Ik ging van een gevoel van vastzitten naar actie en manifestatiekracht. 

Deze minitraining

is iets voor jou als jij…

– lichamelijke klachten hebt zoals vermoeidheid, hoofdpijn, gewrichtspijn, brainfog, opgeblazen buik, candida, diarree of juist constipatie

– als je wilt leren hoe jij op je eigen tempo (meer) Raw living foods wilt gaan eten

– als je misshien al bezig bent met RAW foods maar toch ook wel wat inspiratie en ondersteuning kunt gebruiken

– als je gewoon nieuwsgierig bent naar RAW foods en het wel eens wilt proberen

Wat je krijgt:

Drie mails, verdeelt over drie dagen. Elke mail bevat een video en een werkboek. In de eerste video ga je aan de slag met de grote WHY. Waarom ga jij raw living foods eten?

In de tweede video gaan we lekker op de praktische toer en hebben we het over strategie. Het werkboek bij dit deel bevat super veel informatie en recepten.

De video voor dag drie is een beetje een verrassing. Net als het werkboek dat erbij zit. Mijn ziel maakte een sprongetje toen ik het maakte en ik geef het je als dikke vette bonus.

 

Mijn hart en ziel

zitten in deze training en ik denk dat je kunt zien en voelen. Ik geef hem gratis weg omdat ik hoop dat zo meer mensen gaan ontdekken hoe deze lifestyle je leven kan veranderen.

Let food be thy medicine

Gun jezelf deze stap . Gun jezelf het gevoel dat deze manier van eten voor je in petto heeft, energie, heling en voedselvrijheid liggen om de hoek te wachten. Je moet wel zelf de eerste stap zetten.

Meld mij alleen aan voor de nieuwsbrief

” Nothing feeds the soul like raw energy. Living foods, chanting and nature are the perfect RAW foods for the soul ” 

– Tessa Savitri Vedya 

Let food be thy medicine, and medicine be thy food.

– Hippocrates

The food you eat can either be the safest and most powerful form of medicine, ore the slowest form of poison.

– Ann Wigmore

Do not try to fix whatever comes in your life. Fix yourself in such a way, that whatever comes, you will be fine.

– Sadhguru

Lekkere inspiratie 

Mijn weg naar Herstel en Heling met RAW Living Foods

Mijn weg naar Herstel en Heling met RAW Living Foods

Bijna 3 maanden geleden is het dat ik een nieuw experiment ben aangegaan. Ik ging eens kijken wat voor effect het eten van RAW Living Foods op mijn gezondheid zou hebben. De trigger was wat lichamelijke klachten waar ik al een tijdje mee liep. Het begon eigenlijk al...

De mens is een proces

De mens is een proces

Ik las laatst ergens; man is not a thing, man is a process. Ik meen dat het Deepak Chopra was die dit schreef maar ik weet het niet meer zeker.   De mens is geen 'ding' maar een proces. En dat vond ik zo'n rake uitspraak want het is ten eerst LETTERLIJK zo. Je...

De Herfst Is hier!

De Herfst Is hier!

Ik hou van de zomer en de Lente. Mijn roots liggen in Spanje en net als menig ander Nederlander kan ik dromen van een leven met alleen maar slippers, korte broeken en zomerjurkjes. Vroeger kon ik echt tegen de herfst opkijken. De kilte, de nattigheid, de gure wind.......

Heb jij jezelf vandaag al een compliment gegeven? Je bent zo leuk! 

Wil je langskomen?

Kanaalweg 84A

3533 HG Utrecht

Contact