e

Ontdek het dieet van de Liefde

Ervaar de kracht van living foods, ontdek je ziels-missie en creëer je droom leven en business. 

"

Het Dieet van de Liefde

Het Dieet van de liefde is mijn antwoord op de gangbare manier van eten en leven die de meeste van ons van jongs af aan meekrijgen. Het consumeren van dierlijke producten. Bewerkt en droog voedsel met een nadruk op zoet, zout, vet en gemakkelijk. 

Een manier van leven die ook leid tot een gevoel van afgescheidenheid. Een soort slapend door het leven gaan totdat er een moment komt dat je om je heen kijkt en je afvraagt wiens leven je nou eigenlijk lééft. Heb je überhaupt nog het gevoel dat je leeft?

Wat is er overgebleven  van al je dromen, passies en plezier?  Wie is de echte jij nou eigenlijk onder al die lagen.  

Het eten van living foods, levend plantaardig voedsel zal letterlijk het leven in jouw terug brengen. De kleuren spatten van je bord en de energie straalt van jou af.

  Het Dieet van de Liefde is voor vrouwen die tot hun kern willen geraken. Die hun ziel ten volste willen ervaren. Daarom gebruik ik de technieken van Kundalini Yoga om je proces te ondersteunen.  

Living Foods

Je bent een fruit eter, of frugivore 

Leer je lichaam echt kennen. Voel de verbinding die er is met de natuur en jouw ware natuur. Wanneer je het voedsel eet dat voor jouw systeem bedoelt is zal je je vanzelf beter voelen. Je komt op je persoonlijke ideale gewicht, je huid word zijdezacht, je haar glanzend en sterk, en je zal eindelijk de helderheid en energie ervaren waarvan ik weet dat je er zo naar verlangt. Al heel lang. Ik weet het sister. Al heel lang….

The Way you eat not only decides your physical health, but the very way you think, feel and experience life’

Sadhguru

We hebben je nodig!

Laat je zien. Leef je missie.

Voel dat je elke stap waard bent. 

Ontdek jouw zielsmissie

Wanneer je steeds meer in lijn gaat leven met wie je echt bent zal de stem van je ziel ook steeds sterker doorklinken en je laten weten waar het naar verlangt. Die stem volgen vergt moed en de mogelijkheid steeds weer terug te keren naar die kern, waar je thuis bent in jezelf. Kundalini Yoga is de yoga van transformatie en bij uitstek geschikt voor deze tijd waarin steeds meer vrouwen begrijpen dat ze de roep van hun ziel niet langer kunnen negeren.

Upcoming Sessions

Mauris Blandit Aliquet

Thursday, November 26th, 2020
10:00am – 12:00pm

Cras Ultricies Ligula

Thursday, November 26th, 2020
10:00am – 12:00pm

Become a Member

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Sed porttitor lectus nibh. Sed porttitor lectus nibh. Curabitur non nulla sit amet.

Meld je nu aan voor de 3 delige mini-course.

Je ontvangt 3 mails met video’s, werkboeken en recepten. Tevens ontvang je mijn wekelijkse inspiratie mails. Je kan je op elk moment afmelden en ik deel je gegevens nooit met anderen.

We Must commit on a daily basis to be willing, able, and ready tot create a new imprint of feminine archetypes in the cultural and mythological matrix.

– Guru Jagat

Wil je meer liefde in je leven? Open dan onvoorwaardelijk je hart. Wie met een open hart leeft zal al snel merken dat je geen dieren kunt eten. Stop met het eten van dieren en alle deuren in je geest kunnen open.

– Savitri Vedya Kaur

Let food be thy medicine, and medicine be thy food.

– Hippocrates

Mijn Blog

Leven in energie

Leven in energie

"En dan gaan we nu een ademsessie doen" Oh nee. Mijn brein haakte echt onmiddellijk af bij het horen van die woorden. Ik had namelijk ooit eens zo'n sessie gedaan en man, wat vond ik dat hard werken. En om nou te zeggen dat ik me daarna beter voelde, of ergens van...

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Vandaag heb ik een beetje een technisch verhaal voor je.Maar wel met een doel.  We gaan het namelijk even hebben over de zin en onzin van koolhydraatarme dieten.  Mijn vorige mail ging over het krijgen van die helderheid over wat nou gezond is.En hoewel ik denk...

Wat at Eva in het paradijs?

Wat at Eva in het paradijs?

Gezond eten was volgens mij nog nooit zo 'ingewikkeld' als vandaag de dag. Hoe vaak ik niet hoor van mensen; 'ja maar jij zegt dit, maar die en die zegt weer dat..... ' En ik snap dat helemaal. Zelfs als je denkt dat je een duidelijke keuze hebt gemaakt zoals...

To be a woman is the last, highest, incarnation.

– Yogi Bahjan

Bezoekadres

Kanaalweg 84A
3533 HG Utrecht

Contact