Online programma

Dieet van de Liefde

Het énige holistische voedingsprogramma dat jou precies leert hoe het werkt zodat je alle tools hebt voor een (h)eerlijk leven!  

Dat maakt energiek, slank, vrij, én krachtig!

 

Het Programma

Voor je lijf

Je krijgt alle kennis die je nodig hebt om de juiste keuzes te blijven maken. Hoe gaat je lichaam nou eigenlijk echt met voeding om? Waarom is het soms zooo ontzettend moeilijk om zoetigheid te laten staan? Waarom is puur plantaarig eten het beste voor een slank lichaam?

Ontdek je valkuilen én krijg de tools om ze te overwinnen. 

En daarbovenop elke week een andere kundalini yoga set om je in je proces te ondersteunen, yoga ervaring is niet nodig! 

Voor je hart

Cultiveer de liefde in en voor jezelf. Precies zoals je NU bent. WAAR je nu ook bent. Je hoeft nergens op te wachten, je bent het waard om van te houden en je hoeft helemaal nergens aan te voldoen!

Bevrijd jezelf van alle schuld en schaamte die ons vrouwen generatie op generatie is doorgegeven en ontdek de vrijheid die er achter licht!

Je ontvangt elke week een (zelf) liefde meditatie om dit proces te versterken en ondersteunen. 

Voor je ziel

In een lichaam dat echt gevoed is heerst vertrouwen. Er komt ware energie vrij en het kan gaan helen. Je hormonen komen in balans, cellen kunnen zich gaan vernieuwen en jij ontdekt steeds beter hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

En als deze omstandigheden samen zorgen ervoor dat je ziel echt tot uiting kan komen.  Je mag gaan voelen wie je echt bent en je ziel kan dansen!

Waarom Dieten niet werken maar Liefde wel.

Wat als je een manier van eten zou ontdekken die ECHT goed voor je is?

Iets wat je voor de rest van je leven vol kunt houden?

Wat als je dan niet alleen een slank lichaam zou hebben maar ook eindelijk onvoorwaardelijk liefde voor jezelf zou gaan ervaren?

Zou dit je niet onvoorstelbaar onafhankelijk, gelukkig en vrij maken? 

 

Dit krijg je

Kennis

Het Dieet van de Liefde is wetenschappelijk onderbouwt en ik ga je alles leren wat je moet weten zodat je begrijp waaróm je doet wat je doet en eet wat je eet. Dit maakt het zoveel malen makkelijker om je nieuwe gewoonten vol te houden en elke keer weer opnieuw op te pakken. 

Community

Falen is een onderdeel van leren. Je kunt niks leren zonder te falen. Maar door de online facebook community hoef je het niet alleen te doen! Deel je successen, deel je leermomenten en je hebt ook nog eens mij als coach. Het is aangetoond dat een gevoel van community cruciaal is wanneer je patronen wilt veranderen.

Yoga

Kundalini Yoga kent ontelbaar veel prachtige oefeningen en mediaties om zowel je lichaam als je spirit te ondersteunen in het proces van leven!  Denk aan oefeningen om je te helpen detoxen, om patronen  te doorbreken en mediaties die het hart openen. Je krijgt oefeningen voor thuis, eventueel specifiek afgestemd op jouw behoefte. Maar we doen ook groepssessies in de community!

A sneek peak

Wat anderen zeggen:

Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan voor het Dieet van de Liefde

Het programma duurt 12 weken waarin je in principe alles leert om zelf verder te kunnen. Na deze 12 weken kan je ervoor kiezen of je lid wilt blijven van de community. Je behoudt dan toegang tot de groep, kunt vragen blijven stellen, ontvangt nieuwe content en kunt mee blijven doen met Kundalini yoga groepssessies. Maar dat hoeft dus niet!

Nog even alles op een rijtje 

 • 12 weken, 12 lessen
 • kennis
 • begrip werking van je lichaam
 • grote focus op gewoonte verandering
 • holistische benadering: lichaam, hart en ziel
 • kundalini yoga ter ondersteuning (ervaring niet nodig)
 • wekelijks webinar en QenA
 • inclusief menu’s en recepten
 • online community
 • wekelijks 1 les
 • dagelijks vragen kunnen stellen
 • Voedselvrijheid ervaren
 • ondersteuning