Workshop creëer jouw magisch afgestemde jaar 

Hoe zou het voelen als je 2023 zou beginnen met een plan dat helemaal afgestemd is op jouw spirituele blueprint?

In deze dag workshop ga jij jouw plannen voor 2023 afstemmen en finetunen met de hulp van yogische numerologie. Hierdoor weet je zeker dat je jouw rol inneemt, oftewel jouw Dharma leeft. We gaan naar de kern van je zielsmissie en kijken hoe jij jouw unieke gift set optimaal kunt inzetten. Aan de hand hiervan ga je aan de slag met jouw plannen, dit kan zowel zakelijk als privé zijn. Op deze manier weet jij zeker dat je de juiste stappen vanuit alignement zet.

Wat we gaan doen

Kundalini Yoga meditaties 

Gedrurende de dag doen we verschillende kundalini yoga meditaties met als doel af te stemmen op wie jij werkelijk bent en wat jouw taak hier op aarde is.  We zingen mantra’s om ons energetisch veld te versterken en overvloed aan te trekken en karma te transformeren. 

Jouw spirituele blueprint

De yogische numerlogie is een prachtig systeem waarmee ik jouw spirituele blueprint kan bepalen. We gaan kijken wat jouw zielsverlangen is, je uitdagingen en gifts, wat jouw rol is in het grote geheel en waar je voldoening uit haalt. Met deze kennis kan je jouw zakelijke of persoonlijke plannen helemaal gaan finetunen. Je bent verzekerd dat je het jaar afgestemd zult beginnen.

Ontmoet gelijkgestemden

 

Met een groep van maximaal 6 vrouwen gaan we samen aan de slag. We kijken welke talenten we bij elkaar zien en delen onze inzichten en plannen. Het is mijn intentie om een mooie sacred shakti energy space te creeeren waarin we de vrouwelijke creatie kracht vrij kunnen laten stromen.

Een heerlijke soulfood lunch

Ik zorg voor een heerlijke lunch die jouw ziel zal voeden; RAW living foods. Wat het wordt is een verassing maar het wordt heerlijk en eerlijk voedzaam. Aan het einde van deze dag  ga jij gevoed op alle gebieden weer naar huis. 

Ik ben Tessa

Kundalini Yoga docente, coach, en voedingsdeskundige. In mijn lessen focus ik me op hoog sensitieve vrouwen. Naast de teacher training heb ik ook de opleidingen Kundalini Yoga coach level 1 en 2 gevolgd. En het was tijdens deze opleiding dat ik een passie ontwikkelde voor de numerologie. Ik leerde de numerologie toe te passen in een coaching omgeving maar door een leuke loop van omstandigheden ging ik losse sessies geven en raakte ik steeds meer in de ban van de nummers en de magische dingen die ik zag gebeuren. Vrouwen die hun gifts eindelijk aanvaarden. Partners die elkaar heel anders gingen zien. Ondernemers die hun echte zielsmissie gingen leven.  Ik stem nu zelf dagelijks af op wat ik de Spirituele Blueprint ben gaan noemen. Ik ervaar nu zo veel energie, creativiteit en pure flow dat ik niks anders kan dan dit met zoveel mogelijk vrouwen delen.

Moeiteloos je leven vorm geven

Ik ben steeds meer gaan geloven dat we moeiteloos ons leven vorm kunnen geven. De belangrijkste voorwaarde is dat we onze plek innemen in de orde der dingen. Velen van ons worstelen dan ook met de vraag; wat is dan mijn plek? Ik weet nu, dat VOEL je. Dat WEET je. Maar daar gaan een paar stappen aan vooraf waar de yogische Akara numerologie je ontzettend goed bij kan helpen. Want jouw plek, die staat in de nummers geschreven.

Een liefdevolle bedding…

Mijn gift is dat ik een liefdevolle bedding kan en mag creeeren waarin jij in contact kan komen met jouw zielsverlangen en jouw gifts. Je gifts leven vraagt vaak moed. Als je weet dat je gedragen wordt gaat dat makkelijker. Op deze dag creeeren we deze bedding voor elkaar. Zodat een ieder op haar rechtmatige plek kan gaan staan. Er is ruimte voor ons allemaal! 

Nog even praktisch

Lokatie

De workshop vind plaats in mijn eigen praktijk in Utrecht, op een centrale plek, zowel via openbaar vervoer als met auto goed te bereiken. Parkeren naast de deur.

Investering

De kosten voor de workshop, inclusief lunch, thee en lekkers en jouw spirituele blueprint is als je boekt voor 1-1-2023 75 euro. Daarna Wordt de prijs 90 euro.

Kundalini Yoga

 

De yoga van de ervaring.

Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig met Kundalini Yoga. De meditaties en mantra’s zijn toegankelijk voor iedereen die bereid is naar binnen te keren en zich te verbinden.

Een heerlijke soulfood lunch

De lunch is volledig plantaardig en RAW living foods. Naast de lekkere lunch zorg ik voor thee en water en lekkere hapjes. 

Do not feel lonely, the entire universe is inside of you. – Rumi

Contact

Bezoekadres

Kanaalweg 84a

3533 HG Utrecht