Ga voor Puur Plantaardig

Wij zijn fruit eters, oftewel Furgivors. Glucose is onze primaire energie bron. Ga je puur plantaardig eten dan kan je lichaam echt herstellen en optimaal functioneren.

 

Puur Plantaardig voor jou én voor de wereld

 

Puur plantaardig eten is niet alleen goed voor jou, het is ook goed voor de wereld en de dieren. Als je ’t mij vraagt is dat geen toeval. Wij ZIJN namelijk onderdeel van de natuur, van de wereld. Schaden we haar, dan schaden we onszelf. Voeden we onszelf, dan voeden we haar ook. 

 

Featured Recipes

Tessa 2.0 – maar niet heus

Het is september 2018.Tegenover mij zit de vrouw die mijn Kundalini Yoga leraar zal worden.De weg...

Our Blog

Breakfast Muffins

Breakfast Muffins

Afgelopen weekend heb ik geexperimenteerd met deze heerlijke, hartige en toch zoete ontbijt muffins, die je natuurlijk ook ieder ander moment kunt eten. Vers uit de oven zijn ze het aller lekkerste, maar ook uit de koelkast zijn ze goed te eten. Ik deed ze ook wel...

Saag Aloo

Saag Aloo

Saag Aloo Een paar dagen geleden plaatste Alexandra van Gewoon-Vegan een recept op haar instagram voor Saag Aloo. Ik kreeg er meteen zin in en gaf er uiteraard mijn eigen draai aan, want ja, smaken verschillen. Mocht je willen afvallen is dit niet perse het allerbeste...

Ontvang direct mijn ebook!