Ga voor Puur Plantaardig

Wij zijn fruit eters, oftewel Furgivors. Glucose is onze primaire energie bron. Ga je puur plantaardig eten dan kan je lichaam echt herstellen en optimaal functioneren.

 

Puur Plantaardig voor jou én voor de wereld

 

Puur plantaardig eten is niet alleen goed voor jou, het is ook goed voor de wereld en de dieren. Als je ’t mij vraagt is dat geen toeval. Wij ZIJN namelijk onderdeel van de natuur, van de wereld. Schaden we haar, dan schaden we onszelf. Voeden we onszelf, dan voeden we haar ook. 

 

Featured Recipes

Tessa 2.0 – maar niet heus

Het is september 2018.Tegenover mij zit de vrouw die mijn Kundalini Yoga leraar zal worden.De weg...

Our Blog

Mijn weg naar Herstel en Heling met RAW Living Foods

Mijn weg naar Herstel en Heling met RAW Living Foods

Bijna 3 maanden geleden is het dat ik een nieuw experiment ben aangegaan. Ik ging eens kijken wat voor effect het eten van RAW Living Foods op mijn gezondheid zou hebben. De trigger was wat lichamelijke klachten waar ik al een tijdje mee liep. Het begon eigenlijk al...

De mens is een proces

De mens is een proces

Ik las laatst ergens; man is not a thing, man is a process. Ik meen dat het Deepak Chopra was die dit schreef maar ik weet het niet meer zeker.   De mens is geen 'ding' maar een proces. En dat vond ik zo'n rake uitspraak want het is ten eerst LETTERLIJK zo. Je...

De Herfst Is hier!

De Herfst Is hier!

Ik hou van de zomer en de Lente. Mijn roots liggen in Spanje en net als menig ander Nederlander kan ik dromen van een leven met alleen maar slippers, korte broeken en zomerjurkjes. Vroeger kon ik echt tegen de herfst opkijken. De kilte, de nattigheid, de gure wind.......

Ontvang direct mijn ebook!