Laat de nummers je leiden 

Stop met focussen op je blokkades, en bevrijd jezelf van binnenuit.

"

Wat is yogische numerologie?

Je hebt vast wel eens iets opgezocht over numerologie. Je berekende dan een getal aan de hand van je geboortedatum en dit nummer ‘ben’ je dan en daar hoort een beschrijving bij. In de yogische numerologie zoals ik die toepas zit dat net een beetje anders. Ook dit systeem gaat uit van je geboortedatum, maar je krijgt niet 1 maar 5 getallen. Deze getallen corresponderen met de 10 lichamen uit het lichaams-systeem in de Kundalini yoga. Afhankelijk van hun positie zeggen ze iets over je binnen-of juist je buitenwereld. De gift die jij gekregen hebt en het pad dat jij bewandelt. Ze kunnen ook heel goed duidelijkheid scheppen over de blokkades die jij misschien wel keer op keer tegenkomt.

Maar……dit mag je allemaal ook gelijk weer vergeten.

Belangrijker is hoe de getallen je kunnen helpen.

 

Over de sessie

Wat is het?

Ik vraag je van te voren 1 vraag voor mij te formuleren. Alleen al jouw vraag en hoe jij hem formuleert in combinatie met jouw getallen verteld mij vaak al veel over de plekken waar jouw blokkades zitten.

Blokkades in je buitenwereld en levensloop zijn slechts een weerspiegeling van de blokkades in jou.

Yogische numerologie helpt ze op te sporen en belangrijker; geeft handvatten om ze op te lossen.

Ontdek jouw nummers

Omdat de getallen in verbinding staan met de verschillende energetische lichamen kan ik heel gericht met jou op zoek naar oefeningen die je kunnen helpen deze blokkades energetisch op te lossen.

Feitelijk is alles energie werk.

Wanneer deze Devine Shakti Energy vrijlijk door jou heen kan stromen, zal ook de energie in je leven meer gaan stromen!

Na de sessie

Na de sessie heb jij een helder inzicht in jouw vraag en heb jij van mij gerichte oefeningen gekregen waarmee jij aan de slag kunt.

Deze oefeningen kunnen bestaan uit meditaties, visualisaties, mantra, fysieke oefening of een combinatie van dit alles.

Besluit je na de sessie dat je verder wilt met één van mijn trajecten of een traject op maat, dan is deze sessie gratis.

leer meer over de trajecten

Vrijheid van binnen

Vrijheid is mijn hoogste waarde. Het ligt aan de basis van alles wat ik doe. Met mijn voedingsadviezen wil ik je vooral voedsel-vrijheid laten ervaren.

In mijn coaching doe ik eigenlijk hetzelfde. Ik zie blokkades niet als obstakels die opgeruimd moeten worden. Het zijn enkel richting aanwijzers. Ze wijzen me op de plek waar de energie verstoord is. We gaan de blokkades dus niet eindeloos onderzoeken en bespreken, we gaan op zoek naar waar ze in jouw energiesysteem zitten! En daar ruimen we ze dan energetisch op.

Ik zeg niet dat dit makkelijk is, maar het is in ieder geval doeltreffend. Want als de blokkade is opgeruimd zie je dat je vanzelf die stappen gaat nemen die je zo eng vond om te nemen. Dat je vanzelf betere financiele keuzes maakt, vanzelf andere mensen aan trekt….etc. etc. 

En als de energie vrij door je lichaam kan stromen, dan ben je vrij. En oh mooi lief mens, dan is er zo veel mogelijk!

Upcoming Sessions

Vertel me eerst meer

Weet je nog niet zeker of de numerologie sessie is wat nu bij jou past? Stuur me dan berichtje via whatsapp, ik bericht je zo snel mogelijk terug.

 

The subtle energy of your food becomes your mind.

– the Upanishads

 

One who has abundant Prana radiates vitality and strength.

– Swami Vishnudevananda

A Genuine Smile distributes the cosmic current, prana to every body cell. The happy men is less subject to disease, for happiness actually attracts into the body a greater supply of the universal live energy.

– Yogananda

From Our Blog

Wat cravings je te vertellen hebben

Wat cravings je te vertellen hebben

ik noem het lichaam graag De tempel van de Ziel. Maar het is ook een een biologisch systeem. Misschien is dat wat minder aantrekkelijk voor te stellen, maar ja, dat is het wel.Het is een levend systeem waarin niet alleen je bloed vloeit maar waar ook bacterien en...

DE Sinaasappel Chocolade taart!

DE Sinaasappel Chocolade taart!

Op veler veler veler verzoek hierbij het recept voor de lekkerste taart die je ooit gegeten hebt. En nu denk je dat ik overdrijf maar nee, probeer het en dan zal je zien dat ik gelijk heb! Ik ga er verder niet te veel woorden aan vuil maken, je bent hier tenslotte...

Jouw taak in het leven is jezelf zo gelukkig te maken, dat anderen gelukkig worden als ze alleen maar naar je kijken. 

Op bezoek komen?

Kanaalweg 84A

Utrecht

Contact