Leven vanuit je zielsverlangen

Na een fikse burn-out kwam ik er achter dat er eigenlijk nog maar één optie voor me over was en dat was om echt vanuit mijn zielsverlangen te gaan leven. En wel op zo’n manier dat het eer doet aan mijn vrouwelijke Shakti energie.

Dat klinkt niet alleen heel erg mooi, dat is het ook!

Na een eenzame periode voel ik me nu elke dag dankbaar voor de mooie vrouwen die ik  om me heen heb verzameld, en waar ik op mijn beurt weer omheen mag staan.

Elke dag als ik opsta weet ik dat ik weer een dag mijn missie in de wereld mag zetten, en dat geeft een vreugde die mijn hart doet overvloeien.
Ik raak steeds minder vaak uit verbinding en kan steeds sneller de weg weer terug vinden naar mijn hart.

Ja, je zielsverlangen volgen is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven <3

Maar het vraagt ook lef, commitment en de bereidheid je overtuigingen en patronen te zien en te doorbreken en dat is niet altijd de makkelijkste weg.

Maar toen ik dit onvermijdelijke besluit had genomen, kwam Kundalini Yoga op mijn pad. Deze prachtige, krachtige en super complete practice is als een handleiding voor de mens die beseft dat zij een ziel IS.

Nu combineer ik de krachtige technologie van Kundalini Yoga met coaching en pure voeding om ook jou, prachtige vrouw, te helpen een leven te creëren waarin jouw ziel echt kan floreren. Ik help je om bij alles wat je neerzet in de wereld je sacred shakti energy te gebruiken zodat het authentiek is en precies daar terecht komt waar het nodig is.

Ik heb mijn stappen zeker niet alleen genomen, ​en dat hoef jij ook niet te doen.

Als je voelt dat ​er ook voor jou geen andere weg meer mogelijk is klik dan hieronder om meer te lezen over mijn methode en de mogelijkheden. Of klik HIER om meteen een intakegesprek te plannen.

Plan je gratis sessie

Ja lieverd, voeding en yoga zijn mijn passies. Elke maand heb ik daarom plek voor 4 gratis 30 minuten sessies om jou het eerste zetje te geven. Ik gebruik oa yogische numerologie om snel te tot de kern te komen, dus waar wacht je nog op?

Tessa

Green Goddess, vrouw en moeder

Kundalini yoga teacher en coach

Ik ben gecertificeerd Kundalini Yoga docent en Kundalini yoga coach. Het is de krachtigste tool die ik ken als het gaat om manifestatie en transformatie.

Plant Based Nutrition

Ik ben als sinds 2000 met voeding bezig. Ik heb het Plant Based Nutrition Program van Cornell University afgerond. Daarnaast heb verschillende programma’s en webinars gevolgd en bestudeer ik nu met name de kracht van living foods. 

Moeder

Ik ben getrouwd met mijn soulmate en ben moeder van 3 prachtige jongens. Zij zijn mijn grootste inspiratie en helderste spiegels. 

VRIJ!

Mijn grootste waarde is volledig vrij te zijn! Graag help ik jou ook om je meer vrij te voelen. Vrij van voedselverslavingen, het vast zitten in een eeuwig patroon, of het loslaten van (dieet) patronen die aan je zijn doorgegeven via je (groot)moeder.