Mijn Droom voor de Wereld

Ik droom van een wereld waarin we in contact zijn met onze moeder, de aarde. Een wereld waarin iedere vrouw kracht vindt in de connectie met haar natuur. Een wereld waarin ik jou tegen kom op straat en jij mijn hart raakt door hoe jij straalt, simpelweg omdat je vervuld bent. Omdat jij weet hoe jij jezelf werkelijk kunt voeden.

Ik droom van een wereld waarin iedere vrouw van haar lichaam kan en mag houden. Waarin jij de juiste keuzes maakt voor jezelf vanuit liefde. Laat dat heerlijke lijf een ware tempel zijn. De tempel van al je ervaringen, van pijn, verlangen, genot, warmte, kou, sensualiteit en die ontembare creatieve kracht die ook jij bezit wanneer je in contact bent met je ware zelf en de sacred shakti energy.

Met mijn programma’s en content wil ik een bijdrage leveren aan deze wereld. Aan de heling en herwaardering van de vrouwelijke kracht.

Ik geloof dat daar de heling van de aarde zal beginnen.

Tessa

Green Goddess, vrouw en moeder

Kundalini yoga teacher en coach

Ik ben gecertificeerd Kundalini Yoga docent en Kundalini yoga coach. Het is de krachtigste tool die ik ken als het gaat om manifestatie en transformatie.

Plant Based Nutrition

Ik ben als sinds 2000 met voeding bezig. Ik heb het Plant Based Nutrition Program van Cornell University afgerond. Daarnaast heb verschillende programma’s en webinars gevolgd en bestudeer ik nu met name de kracht van living foods. 

Moeder

Ik ben getrouwd met mijn soulmate en ben moeder van 3 prachtige jongens. Zij zijn mijn grootste inspiratie en helderste spiegels. 

VRIJ!

Mijn grootste waarde is volledig vrij te zijn! Graag help ik jou ook om je meer vrij te voelen. Vrij van voedselverslavingen, het vast zitten in een eeuwig patroon, of het loslaten van (dieet) patronen die aan je zijn doorgegeven via je (groot)moeder.