Over mij

In 2010 ben volledig plantaardig gaan eten. Eerst alleen vanwege de dieren, en het dierenleed waar ik niks meer mee te maken wilde hebben. Ik besefte dat geld energie is, en ik ging mijn energie niet langer geven aan toxische systemen zoals de vee-industrie. Net als de meeste mensen dacht ik dat ik wel heel erg moest opletten wat ik at, dat ik anders allerlei tekorten zou oplopen. Maar toen ik me na een aantal maanden juist beter voelde dan ooit  ging ik op onderzoek uit. En dat onderzoek is nooit meer gestopt. Een volwaardig en puur plantaardig dieet bewijst zich keer op keer als het beste dieet, voor je gezondheid, voor de planeet en voor wie wil afvallen!

Maar met alleen maar dierlijke producten vermijden ben je er nog niet. Ook met een plantaardig dieet kan je ziek worden, overgewicht hebben etc. Het Dieet van de Liefde is mijn complete antwoord, na jaren van leren en zelf ondervinden. Het Dieet van de Liefde sleepte mij door één van de moeilijkste perioden in mijn leven. 

Het is eén Dieet voor je lichaam, je hart én je ziel.

In mijn recepten, programma’s en gratis content combineer ik alle wetenschappelijke kennis die ik heb opgedaan over voeding, gezondheid en afvallen met mediatie en yoga. We gaan voor het complete pakket!

Je eetgewoonten veranderen is al moeilijk genoeg, laten we het dan ook meteen goed doen!

 

Tessa

Green Goddess, vrouw en moeder

Kundalini yoga teacher

In maart 2020 rondde ik mijn opleiding af als Kundalini Yoga teacher. Sindsdien geef ik met veel plezier wekelijks les en is Kundalini Yoga een wezenlijk onderdeel van mijn aanbod. 

Plant Based Nutrition

Ik heb het Plant Based Nutrition Program van Cornell University afgerond. Daarnaast verslind ik nog altijd alle nieuwe boeken/webinars/podcasts over Plant based Nutrition. Het is zeg maar: echt helemaal mijn ding.

Moeder

Ik ben getrouwd met mijn soulmate en ben moeder van 3 prachtige jongens. Zij zijn mijn grootste inspiratie en helderste spiegels. 

VRIJ!

Mijn grootste waarde is volledig vrij te zijn! Graag help ik jou ook om je meer vrij te voelen. Vrij van voedselverslavingen, het vast zitten in een eeuwig jojo patroon, of het loslaten van dieet patronen die aan je zijn doorgegeven via je (groot)moeder.

Green Goddess

 

Mijn droom voor de wereld

Ik droom van een wereld waarin we in contact zijn met onze moeder, de aarde. Een wereld waarin iedere vrouw kracht vindt in haar connectie met de natuur. Een wereld waarin ik jou tegen kom op straat en jij mijn hart raakt door hoe jij straalt, simpelweg omdat je vervuld bent. Omdat jij weet hoe jij jezelf werkelijk kunt voeden.

Ik droom van een wereld waarin iedere vrouw van haar lichaam kan en mag houden. Waarin jij de juiste keuzes maakt voor jezelf vanuit liefde. Laat dat heerlijke lijf een ware tempel zijn. De tempel van al je ervaringen, van pijn, verlangen, genot, warmte, kou, sensualiteit en die ontembare creatieve kracht die ook jij bezit wanneer je in contact bent met je ware zelf en de oermoeder.

Met mijn programma’s en content wil ik een community opzetten van vrouwen, van moeders die deze droom delen en elkaar ondersteunen, aanmoedigen, toejuichen en met liefde omringen.

Ik geloof dat daar de heling van de aarde zal beginnen.

zie ook: www.krachtmoeder.nl