Jouw 

transitie-sessie

Het begint met die ene stap. Niet te snel maar precies goed. Langzaam heffen we alle blokkades op en voel jij de energie weer stromen.

 

"

Waarom is de juiste transitie belangrijk?

Jij wil je gezonder en vol energie voelen.

Jij wil misschien wat slanker zijn, lekkerder in je vel zitten. Je weet dat RAW Living Foods het antwoord is voor jou, maar waar moet je beginnen? Wat is de beste eerste stap? En je hebt zoveel vragen, zoals; moet het echt helemaal 100% RAW zijn wil ik resultaat hebben? Kan ik nog wel uit eten? En wat als je je in het begin helemaal niet lekker voelt maar juist vermoeid, hoofdpijn hebt of buikklachten?

Hoe voorkom je een vliegende start die heel snel weer strand in al die oude gewoontes waar je dacht vanaf te zijn? 

Hoe zorg je ervoor dat je precies snel genoeg gaat zodat jouw lichaam kan loslaten, zichzelf kan reinigen en jij eindelijke helemaal vrij kunt gaan voelen?

 

Als jij je herkent in bovenstaande dan is de transitie sessie echt iets voor jou.

Over de sessie

Wat is het?

In 75 minuten gaan we de diepte in. We gaan direct naar jouw WHY, jouw belangrijkste redenen om gezonder te willen leven. Dit is super belangrijk voor je proces want door je hier bewust van te zijn verlies je jezelf niet in onbelangrijke details. 

Maar er kan ook iets over jouw reden naar boven komen dat nog apart de aandacht vraagt en misschien wel niks met voeding te maken heeft. Goed om te weten want dit zijn die dingen die je proces kunnen dwarsbomen als je ze niet bewust gemaakt hebt.

Jouw transitie fase getal

Aan de hand van een unieke vragenlijst gaan we je transitie getal bepalen. Dit getal bepaalt welke eerste stappen jij kunt gaan maken en die direct resultaat geven. Resultaat houd je gemotiveerd! Zo kan jij in die positieve spiraal stappen; elke dag een beetje gezonder, energieker en blijer in én met je lijf!

 

Daarnaast krijg je van mij ook nog persoonlijke tips voor je strategie aan de hand van jouw yogische numerologie. Iedere persoon is tenslotte anders en elke ziel volgt haar eigen pad. Benieuwd naar het jouwe?

Je kan meteen van start

Na de sessie ontvang je van mij een pdf met alle informatie die je nodig hebt om meteen te beginnen. Besluit je dat je meer begeleiding nodig hebt en boek je een traject bij mij?

Dan is deze sessie GRATIS!

Wees zacht voor jezelf

Heb alsjeblieft altijd de grootste eerbied en respect voor jouw lichaam, de tempel van je ziel. Ik geloof dat je niks moet forceren maar elke stap vanuit liefde voor jezelf kunt en mag maken. Onderschat ook niet wat Detox met je kan doen, en niet alleen op fysiek niveau. Daarom is het belangrijk dat je het proces met zachtheid, mildheid en zelfliefde benaderd. Jezelf pushen, te snel willen gaan, resultaat proberen af te dwingen….. dit vergiftigd je systeem alleen maar meer.

Het doel is om jouw lijf te transformeren naar de tempel die het werkelijk is. Een tempel waarin je ziel kan floreren en de Sacred Shakti Energy vrijlijk kan stromen.

Wat anderen zeggen

Lieve Tessa, ik ben gereisd naar het moment dat wij elkaar ontmoette. Ik zat zo heerlijk op het bankje aan het water voor jouw praktijk. Mijn gezicht in de zon. Genieten. Mijn hele systeem in ontspanning. Eenmaal binnen begon je te vertellen over “mijn cijfers”. Het duiden ervan. Wat mij heeft geraakt is hoe je door kundalini yoga duidelijk krijgt hoe patronen in jezelf werken. Waar je jezelf ondermijnt en waar je jezelf bekrachtigt. Dat deze bekrachtiging omhoog kan EN omlaag. EN hoe je hiermee zelf kan werken om je leven richting te geven. Je hebt mij geïnspireerd om op een nieuwe wijze naar voeden en voeding te kijken. Je hebt mij een fijne ademhalingsoefening meegegeven die ik nu nog regelmatig gebruik om weer bij mezelf te komen. Dankjewel voor alle inspiratie🙏🏽❤️

Natalia

Tessa, is een hele fijne coach. Ze brengt je in een ontspannenheid zodat je makkelijk kunt praten en voelen wat er is. Ik voelde me veilig en geborgen in de coachgesprekken. Ze weet onder hetgeen wat gezegd wordt te duiken om de diepere lagen te benoemen. Een aanrader!

Maaike Dijkstra

Yoga By Maaike

Ik heb een hele fijne ervaring met Tessa als coach.

Hele fijne gesprekken gevoerd en goed tot de kern gekomen. Zij luistert echt naar jouw verhaal en zij weet ook goed te spiegelen en je na te laten denken over hetgeen je zegt.

Ik heb een heel mooi inzicht over mijzelf meegenomen uit ons coachingsgesprek waar ik echt heel veel aan heb.  

Tevens mooie kundalini yoga oefeningen meegekregen die ik dagelijks kan doen. En die voor mij heel fijn zijn om te doen.

Wendy

Tessa heeft zich jaren verdiept in voeding en een gezonde leefstijl. Ze is een ware ” voedingsguru”. Als je goed voor jezelf zorgt, besteed je ook aandacht aan je dagelijkse voeding.  Best lastig als je daar zo je eigen patronen en gemak in gevonden hebt. Ondanks dat ik al jaren gezond en biologische eet, weet Tessa mij te inspireren met aanpassingen in mijn maaltijden, waardoor ik minder als een jojo door dag heen ga en me energieker voel of waardoor ik steeds meer vegetarisch en vegan ga koken.  En het ziet er ook nog eens allemaal heel lekker uit.

Erica

homeopathieleidscherijn.nl

Vertel me eerst meer

Weet je nog niet zeker of de transitie sessie is wat nu bij jou past? Stuur me dan berichtje via whatsapp, ik bericht je zo snel mogelijk terug.

 

The subtle energy of your food becomes your mind.

– the Upanishads

 

One who has abundant Prana radiates vitality and strength.

– Swami Vishnudevananda

A Genuine Smile distributes the cosmic current, prana to every body cell. The happy men is less subject to disease, for happiness actually attracts into the body a greater supply of the universal live energy.

– Yogananda

From Our Blog

Leven in energie

Leven in energie

"En dan gaan we nu een ademsessie doen" Oh nee. Mijn brein haakte echt onmiddellijk af bij het horen van die woorden. Ik had namelijk ooit eens zo'n sessie gedaan en man, wat vond ik dat hard werken. En om nou te zeggen dat ik me daarna beter voelde, of ergens van...

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Over Ketose, Metabolisme en vasten

Vandaag heb ik een beetje een technisch verhaal voor je.Maar wel met een doel.  We gaan het namelijk even hebben over de zin en onzin van koolhydraatarme dieten.  Mijn vorige mail ging over het krijgen van die helderheid over wat nou gezond is.En hoewel ik denk...

Wat at Eva in het paradijs?

Wat at Eva in het paradijs?

Gezond eten was volgens mij nog nooit zo 'ingewikkeld' als vandaag de dag. Hoe vaak ik niet hoor van mensen; 'ja maar jij zegt dit, maar die en die zegt weer dat..... ' En ik snap dat helemaal. Zelfs als je denkt dat je een duidelijke keuze hebt gemaakt zoals...

Jouw taak in het leven is jezelf zo gelukkig te maken, dat anderen gelukkig worden als ze alleen maar naar je kijken. 

Op bezoek komen?

Kanaalweg 84A

Utrecht

Contact